Wednesday, 28 December 2011

oohh mata.

dah 3 hari aku tak bleh lelap awal...asyik tido lambat ajer...aduyai..

Tuesday, 3 May 2011

kenanganku di menara tamingsari, Melaka









  • kawan baik saya...man besi, jack ajak  & edy
Assalamu'alaikum warahmatullah....
     saje nak kongsi gambar...nak menulis tak tere laa...hehe

Friday, 18 March 2011

konvoi hn ke melaka..5 dan 6 mac , 2011

assalamualaykum warahmatullah....
  konvoi kelab harshaw ni diadakan setahun sekali. 2011 kita orang gi Pengkalan Balak, Melaka. penyertaan...40 biji kereta dan 60 biji motosikal

  konvoi bermula dari puncak alam ke shah alam terus ke NKVE menuju selatan..

Sunday, 13 March 2011

catatan perjalanan klang-kg. selingsing,taiping...13 mac 2011

Assalamu'alaykum..
      8:30 malam....Alhamdulillah...saya baru selamat tiba ke umah setelah melakukan perjalanan ke Taiping kerana memenuhi jemputan majlis perkahwinan sahabat alam maya (facebook)..puan Honey Lychee..tak pernah jumpa sebelum ni pun..hehe...belasah jer laaa..!! Alamat umah honey , saya ada...tapi arah lokasi tak tahu,... tak pernah sampai pun...humm!!! Mula cerita...kawan-kawan cabar-mencabar..Ucu, Pacak, Nyuk hn dan saya..kalo berani..pergilah umah Honey..!saya pun terlepas cakap...o.k. .. saya sponsor minyak dan tol...gulpp..mereka terus terima cabaran saya..hahaha..tapi bila tiba hari yg dirancangkan...Ucu tarik diri...nak gi umah kakak bini, lepas tu..Pacak pulak tarik diri..katanya mak mentua datang ...grrr !! sudahnya tinggal saya dengan aziey hn..tu pun setelah puas saya pujuk supaya teruskan misi ini..hehe
       catatan perjalanan..
9:30 pagi --ambik Nyuk hn  kat jln jambu, Meru. terus gerak ke puncak alam..lalu penjara sg buluh dan masuk lebuhraya Guthrie...tol  pertama..rm 1.40 ( touch n go...hehe ). bila tiba tol kedua, saya touch kad...dan masuk lebuhraya utara selatan. Aramakk..baru tersedar, baki tak cukup...aduiii...terpaksalah masuk balik susur berikutnya...Rawang...kena rm 1.

Monday, 7 March 2011

Wei, Mamat_HN dah ada blog....

As Salam....selamat datang ke blog saya.  Atas dorongan yang telah diberikan oleh rakan, tercipta lah blog saya pada hari ini..minta maaf lah kalau ada kekurangan di blog ini kerana saya baru terjebak didunia maya ini...